top of page

Informationer

Vi har samlet informationer om forskellige emner, som det kan være rart at have adgang til som hunde- eller katteejer generelt, som ejer til en patient eller hvis dit kæledyr skal i narkose. Nogle informationer beder vi dig om at læse, mens andre er til dig , der gerne vil vide lidt mere.

Brown Dog
Licking Cat
Two Dogs

Når dit kæledyr kommer i fuld narkose, vil det påvirke kroppens fysiologiske funktioner blandt andet kredsløbet. 
Derfor anbefaler vi, at der tages en blodprøve og laves en blodprofil, som kan hjælpe dyrlægen med at vurdere om der skal tages særlige hensyn i forbindelse med narkosen. 

Der er nogle forholdsregler, du skal tage, hvis dit kæledyr skal bedøves. Derfor er det vigtigt, at du er godt forberedt, så det hele går som planlagt. 
Det er også nogle gode råd til, hvad du kan gøre efter narkosen. 


Indimellem er det nødvendigt at indlægge dyrene til videre behandling, og det er også muligt hos os. 
Vi passer altid godt på de indlagte dyr, og sørger for at oplevelsen med at være her, bliver så god som muligt.

Sort hund
Rescue Puppy
killinger

Pas godt på din ældre hund eller kat.

Hvis du har et ældre kæledyr, kan det have helbredsmæssige udfordringer, som du måske ikke er klar over.
Derfor anbefaler vi et seniortjek

På Slagelse Dyrehospital anbefaler vi årlige sundhedseftersyn for alle dyr. 
Ved sundhedsundersøgelserne når vi mange gange at opdage sundhedsmæssige problemer inden de bliver alvorlige, og har derfor mulighed for at finde løsninger.

Din kat mærker når der er forår i luften, og det betyder, at du skal overveje at neutralisere og øremærke din kat. Din kat gerne ud blandt andre katte, men der kan være gener forbundet med løbetiden.

Golden Dog

TTA - operation af korsbånd

Hvert år opererer vi hunde med korsbåndskader. Det er en meget almindelig skade, der heldigvis i de fleste tilfælde efter en operation ender med et resultat, hvor hunden, med den rette genoptræning, kan bruge sit ben normalt eller næsten normalt.

IMG_1674.jpg

Laserterapi

Laserterapi er blevet videnskabeligt bevist, og er en vellykket terapi i behandlingen af postoperative smerter samt en række akutte og kroniske lidelser.

bottom of page