TILBUD! Fys-konsultation

For at sætte ekstra fokus på vores arbejde med fysioterapi tilbyder vi en fys-konsultation med Maria Draabe Jensen for kun 100 kroner.

Læs mere...

TILBUD - prøv Petstance Petsafe Analyzer

om noget nyt har Hundefys.net investeret i ny teknologi, der kan gøre det nemmere af afsløre evt. ubalancer i hundens bevægeapparat. Prøv den for kun 100 kroner.

Læs mere...

NYHED! loppefælde myFleaTrapTM

myFleaTrapTM – ny loppefælde, der hurtigt og effektivt får bugt med lopperne i omgivelserne myFleaTrap er en loppefælde, der er udviklet til nemt, effektivt og giftfrit at indfange lopper i hjemmet.

Læs mere...

Rejser du sydpå med hunden?

Leishmaniose er udbredt i landene omkring middelhavet, b.la. Italien, Grækenland, Portugal, Spanien og den sydlige del af Frankring.
Leishmaniose skyldes en parasitær infektion, som overføres mellem hunde ved bid af inficerede sandfluer - ikke at forveksle med myg.
Hvis din hund smittes, kan den virke rask, selv om den er smittet.
Der kan gå helt op til 7 år efter en hund er smittet før den udvikler sygdommen.

Symptomer
Symptomerne er bl.a. feber, tab af pels især omkring øjnene, vægttab samt problemer med hud og kløer. Hundens indre organer kan også blive påvirkede, hvilket kan føre til blodmangel, gigt og nyresvigt.
I nogle tilfælde kan sygdommen være dødelig.

Vaccinér inden ferien
Nu er der endelig udviklet en vaccine, der beskytter mod Leismaniose.
Den mest optimale beskyttelse fås ved at kombinere vaccination med insektafskrækkende midler.
Vaccinationen hjælper immunforsvaret med at bekæmpe parasitten og insektafskrækkende midler reducerer antallet af infektive sandfluer.
For at opnå tilstrækkelig beskyttelse skal din hund vaccineres 3 gange med 3 ugers mellemrum. Herefter vil det kun være nødvendigt med 1 årlig vaccine.

Kontakt os hvis du vil vide mere om Leishmaniose og vaccination
Tlf.: 58 50 51 61 / Slagelsedyrehospital@slagelsedyrehospital.dk

Tilbage