Spar 600 kroner på tandrens

Alt for mange hunde og katte har tandproblemer, og det vil vi gerne være med til at ændre på. Derfor sætter vi fokus på tænder og tandpleje samtidig med at vi tilbyder tandrensning til kampagnepris f

Læs mere...

NYHED! loppefælde myFleaTrapTM

myFleaTrapTM – ny loppefælde, der hurtigt og effektivt får bugt med lopperne i omgivelserne myFleaTrap er en loppefælde, der er udviklet til nemt, effektivt og giftfrit at indfange lopper i hjemmet.

Læs mere...

Den flotteste taber

Ligesom mennesker kan også dyr blive overvægtige. Slagelse Dyrehospital vil gerne være med til at sætte fokus på det stigende antal hunde og katte med overvægt og hvad det gør for den enkelte hund eller kat. Og ikke mindst vejlede og rådgive hunde- og katteejere i forhold til at opnå den rigtige vægt for overvægtige kæledyr.
Derfor deltager vi i Royal Canin konkurrencen om at finde Danmarks flotteste taber, hvor vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker med hjælp fra ejerne når målet ved at behandle kæledyrets overvægt på den bedst mulige måde. Hvis du tænker, at din hund eller kat kunne bruge at tabe et par kg., så kom forbi Slagelse Dyrehospital og tal med os om hvordan vi kan hjælpe.

Det gør en forskel for kæledyrenes liv.

Tilbage